5 romantiska upplevelsepresenter som för er samman

Vet du inte vad du ska ge din älskling i Alla Hjärtansdags-present i år? Varför inte överraska henne/honom med en upplevelsepresent som ni båda kan ha glädje av? Här nedan har vi listat 5 upplevelsepresenter som garanterat höjer romantiken.

1. Herrgårdsupplevelse för två

Gör ett avbrott i den stressiga vardagen och ta tid för varandra genom att spendera en natt i avkopplande herrgårdsmiljö! Ni bor i ett vackert rum på en äkta herrgård. I priset ingår eftermiddagsfika vid ankomsten, en fantastisk 3-rättersmeny, övernattning för två i dubbelrum, samt en härlig frukostbuffé.
Pris: 3 495:- för två
Köp den på: Liveit.se

2. Massage 30 min

Om ni båda har fulltecknade scheman, och inte möjlighet att åka iväg på någon längre resa, kan en härlig massage vara den rätta presenten. Unna er en stunds total avkoppling med en djupgående massage. Under 30 minuter får ni massage av professionella massörer. Ett avbrott i en stressad vardag gör inte bara dig själv utan också din partner till en mer harmonisk människa.
Pris: 445:- per person
Köp den på: Greatdays.se

3. Spökvandring för två

Spökvandringar är kanske inte det man förknippar med romantik i första hand, men tänk vilket perfekt tillfälle att gå extra nära varandra, och hålla om varandra när man blir lite rädd! I flera städer anordnas spökvandringar som garanterat blir ett roligt minne att dela. I Stockholm går spökvandringen genom Gamla Stan och tar cirka 1 timme att genomföra. En guide tar er genom de slingrande gränderna och berättar om de som bott där tidigare – och som kanske fortfarande är kvar?
Pris: 390:- för två
Köp den på: Icaupplevelser.se

4. Tysklandskryssning för två med Stena Line

Har ni en ledig helg så kan ni passa på att åka på en romantisk kryssning med Stena Line! Turen går från Göteborg till Kiel i Tyskland och ger er två kvällar ombord. En heldag spenderas i Kiel där ni har gott om tid att upptäcka staden tillsammans. Ombord på fartyget finns restauranger, underhållning och härlig shopping. Ni bor i en mysig hytt och i priset ingår även en fantastisk frukostbuffé.
Pris: 1 495:- för två
Köp den på: Greatdays.se

5. Hawaiian Lomi-Lomi för två

Lomi-Lomi är en massage där både kropp och själ får energi genom en tusenårig massageteknik där rörelsemönstret påminner om havets vågor. Visst låter det perfekt som en duo-behandling? Ni får först avnjuta en 30-minuters lång massage, för att sedan tillsammans ta en stärkande frukt- eller juicedrink medan ni tar det lugnt i den privata relaxavdelningen. Här kan ni bada bubbelbad i en Hawaii-inspirerad miljö och drömma er bort till tropiska breddgrader.
Pris: 1 695:- för två
Köp den på: Greatdays.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *