Alla hjärtans dag – ett tillfälle att göra intryck

Det är många som har någon som de verkligen tycker riktigt mycket om, men som de inte riktigt vågat säga det till. Kanske är du en av alla dem som är i den sitsen. Då kan alla hjärtans dag vara ett perfekt tillfälle att visa vad man känner för den här speciella personen. Kanske kan man bara skicka ett alla hjärtans dag kort där man skriver vad man känner – om man vågar det förstås. Men annars kan man även fundera på om man kan bjuda ut personen på en dejt, vilket förstås också kan kännas ännu mer nervöst.

Men man brukar ju i alla fall säga att livet är kort, och det är något man kanske bör ta och tänka på ibland. Det är inte bra att vara feg, det är inte bra att inte våga göra det som man vill. Man kanske bara har en chans, och då bör man se till att ta den och göra det bästa man kan med den. Har man någon tjej eller kille som man gillar, så bör man försöka få kontakt med honom eller henne och börja bygga en relation – för att se om den personen också har eller kan få liknande känslor. Det är ju aldrig något dåligt med att försöka. Kanske misslyckas man. Men det går ju heller aldrig att vinna om man inte satsar.

Så för dig som har någon som du är lite förälskad i så kan alltså alla hjärtans dag vara ett mycket bra tillfälle att lägga in första stöten på. Gör bara ditt bästa och försök gå in i det hela med ett gott självförtroende så ska du se att allting kommer bli riktigt bra till slut.

Det kan ju kanske till och med bli så bra att bara om man visar ditt intresse så kanske man kommer inleda en relation med det som kan komma att bli en framtida fru eller man.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *