5 romantiska saker att göra tillsammans på alla hjärtans dag

1. Besök platsen där ni träffades

Finns det något mer romantiskt än att besöka den plats där ni träffades för första gången? Det blir så klart enklare om ni bor nära denna plats men om ni träffades på låt säga en simhall i en annan stad, så besök en simhall i den stad ni bor i nu. Bada bubbelpool tillsammans och ägna tid åt varandra. Att minnas fina minnen ihop är alltid bra för att få kärleken att spira. 

2. Åk på en “staycation”

Ett populärt knep för att bryta sig loss från vardagens inkörda hjulspår är att ge sig iväg på en staycation. Det innebär helt enkelt att ni som par beter er som turister på er egen hemort. Ta in på hotell, boka bord på en restaurang och se någon utställning som ingen av er sett förut. Ofta finns det mycket att upptäcka i sin omgivning när man leker turist för en dag!

3. Ge varandra presenter

Att få presenter är något som alla uppskattar! Ett litet knep inför alla hjärtans dag kan vara att komma överens i förväg om att ge vandra presenter (det blir ju så pinsamt om någon av er skulle glömma!). På så sätt kan ni gå om kring några dagar i förväg och vänta in presenten och kanske försöka gissa vad den andra köpt till dig. Garanterat mysigt!

4. Överraskningsfrukost

Ofta kanske du har blivit uppvaktad på alla hjärtans dag efter jobbet eller plugget, samtidigt som du är lite trött efter en lång dag. Ett bra knep är att fira din älskade redan på morgonen. Köp god lyxig frukost dagen innan, göm den lite diskret i kylskåp och skafferi och smyg upp på alla hjärtans dags morgon och duka fram en överraskningsfrukost! Väldigt kärleksfullt! 

5. Gå på bio

Har du redan tömt ut alla idéer eller kanske kommer på alla hjärtans dag i sista sekunden? Då är bio alltid ett säkert kort. Kolla ut en film som du tror din partner skulle uppskatta och bjud sedan på en biokväll. Kanske ta en bit mat innan eller en drink efter? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *