4 frukosttips för en kärleksfull start på dagen

frukost i sängen

Många är vi som uppskattar en lyxig och lång frukost, serverad på sängen av vår partner. Men hur ofta finns det egentligen tid för en sådan sak i vardagen? Vi är ju moderna människor som ofta har ett hektiskt schema med jobb, möten och aktiviteter som trängs i schemat. För att inte glömma bort att då och då stanna upp, hinna se sin partner i ögonen och njuta av en god måltid tillsammans, är det viktigt att ta vara på tillfällen som alla hjärtans dag. Denna dag passar ju perfekt för att sätta lite guldkant på den annars så pressade tillvaron! Här kommer därför 4 heta frukostidéer inför denna kärlekens högtidsdag. 

  • Hjärtformade amerikanska pannkakor: stek amerikanska pannkakor i hjärtformade pepparkaksformar, för en gullig gest med en smak som tilltalar många. Pannkakorna går att variera i det oändliga, med ingredienser som blåbär, hackad choklad, vaniljsocker… Dekorera gärna med ännu fler ingredienser på kärlekstemat, varför inte hjärtformat rosa strössel?
  • En frukost i rosa/rött: servera bara rosa och röda saker. Färska hallon, rödbetsjuice, en krämig bärsmoothie, scones som färgats med en droppe rosa karamellfärg… Bara fantasin sätter gränserna här!
  • Din älsklings favoritfrukost: gör helt enkelt din partners absoluta favoritfrukost, vad du än själv må tycka om den. En idé som garanterat kommer att uppskattas, även om det bara handlar om enkla cornflakes med mjölk!
  • Jordgubbar och champagne: en riktig klassiker som aldrig blir uttjatad. Servera gärna med en skål smält mörk choklad att doppa jordgubbarna i. En otroligt lyxig start på dagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *